A causa de la seva composició química, els peixos i mariscs són un aliment altament perible que es degrada ràpidament i és molt procliu al desenvolupament de gèrmens, originant substàncies potencialment tòxiques per a l’ésser humà.

Quin és el problema?

Aquest s’inicia en la producció primària; per l’existència de Biofilm i bacteris en el mitjà de captura, també en el procés, per accions inadequades de L+D, i per contaminació creuada de les superfícies obertes i l’ambient, a l’aliment. El risc està centrat en les patògenes per a l’ésser humà i les que sense ser-ho, els metabòlits del seu creixement degraden l’aliment, i limiten en gran manera la vida útil del producte, la qual cosa comporta grans costos per inutilització del producte.

Què és el primordial?

La prevenció contra el Biofilm. Entenem que l’intel·ligent és prevenir, inhibint, dificultant o endarrerint, i no esperant al fet que el biofilm s’instal·li, i obtingui el major poder de contaminació i de resistència a la desinfecció. La pintures tractades amb Tecnologia BioFilmStop, i amb independència de les seves funcions primàries com a pintures funcionals, transformen les superfícies obertes pintables de la indústria (ara focus d’infecció): parets, sostres, paviments, etc., en superfícies actives contra la infecció. El seu efecte inhibidor és actiu amb els principals microorganismes patògens del sector: Shevanella Pseudomonas, Vibrio i bacterias coliformes, Micrococcus, Bacillus, Staphilococcus i EnterobacteriaceaeClostridium butulinum B, E, Vibro spp, Salmonella spp, Staphylococcus aureus, Bacillus cereus, Escherichia; coli, Lysteria monocytogenes i Shigella spp.

En el proper post us parlem més detingudament dels avantatges definitius que aporta el BioFilmStop!