En el moment que ens plantegem aïllar la nostra llar, busquem en diferents fonts les opcions existents en el mercat. Trobarem moltes qualitats, professionals i materials. Per això volem aclarir-vos la raó per la qual apostem per aïllaments naturals.

Aquests materials són poc transformats des de la seva extracció o fabricació fins que arriben a l’habitatge. Això significa que les seves propietats naturals com l’absorció de la humitat o la transpirabilitat es mantenen intactes pel que ens beneficiem d’elles durant tota la vida. A més, al no patir gairebé cap tractament, no són perjudicials per a la salut.

Quins beneficis té utilitzar aïllants naturals?

  • Aconseguiràs respectar el medi ambient, aprofitant al màxim els recursos naturals per a aconseguir un major confort.
  • Podràs reduir el consum diari de l’energia de la teva casa el que notaràs també en les teves factures a final de mes.
  • No són tòxics pel que evitaràs tenir en la teva llar un material nociu per a la salut.
  • Acaben amb els corrents d’aire permetent al mateix temps que la casa transpire per a evitar condensacions en algunes zones de la casa.
  • Si a més tries un material higroscòpic, tindrà la capacitat d’absorbir la humitat de l’ambient fent que es reguli de manera natural per a afavorir el teu benestar.
  • Són reciclables, biodegradables i renovables.
  • Tenen gran durabilitat pel que podràs gaudir del confort de la teva llar durant molt de temps sense que perdin les seves propietats i amortitzant la despesa efectuada.

Si t’agradaria saber més detalls sobre els aïllaments naturals, estarem encantats d’assessorar-te sobre totes les seves propietats perquè aconsegueixis gaudir del teu habitatge ràpid i sense gastar grans quantitats de diners. No esperis a patir en un altre hivern la humitat o el fred de Girona i posa solució ja als problemes d’aïllament de la teva llar.