pintura-decorativa-josep-massich-serveis-estalvi-energetic

ESTALVI ENERGÈTIC

El utilitzar i escollir un bon aïllament tèrmic, amb gran espessor i bones característiques, ens proporcionarà una casa amb una demanda energètica molt baixa. Estalviarem en les nostres factures energètiques de gas, llum, gasoil i llenya.

MÉS INFORMACIÓ

pintura-decorativa-josep-massich-serveis-estalvi-economic

ESTALVI ECONÒMIC

Si tenim una casa ven aïllada, amb una baixa demanda energètica, obtindrem un considerable estalvi a les nostres factures energètiques. Al llarg de tota la vida útil de casa nostre, ens proporcionarà un estalvi econòmic molt elevat, arribant a obtenir un estalvi de fins un 75%.

MÉS INFORMACIÓ

pintura-decorativa-josep-massich-serveis-confort-termic

CONFORT TÈRMIC

El fet de aïllar tèrmicament casa nostra ens proporcionarà un ambient a la nostra llar molt més sa i confortable. Tindrem menys demanda de calefacció i climatització ( aire acondicionat); per el ambient on passem la major part de les nostres vides, serà mes natural i saludable.

MÉS INFORMACIÓ

pintura-decorativa-josep-massich-serveis-confort-acustic

CONFORT ACÚSTIC

Si aïllem acústicament la nostra llar, aconseguirem un ambient on viure molt més tranquil i sense soroll, i la nostra estada a casa nostre serà millor, obtindrem un lloc de descans més confortable.

MÉS INFORMACIÓ

pintura-decorativa-josep-massich-serveis-salubritat

SALUBRITAT

El disposar de cases amb un adequat aïllament tèrmic ens estalviarà patologies a la nostra llar com humitats per condensació, les quals ens transmeten malalties per la aparició de floridura, fongs, i altres paràsits perjudicials per la salut.

MÉS INFORMACIÓ

REVALORALITZACIÓ ECONOMICA

Aïllarà la seva llar de una manera molt econòmica, amb un cost molt reduït, el qual suposarà reemborsar una inversió a un termini màxim entre un i tres anys, per lo qual a partir d’aquest moment vostè podrà estalviar cada mes en energia, gracies als aïllaments tèrmics insuflats.

MÉS INFORMACIÓ

T’AJUDEM?

Demana’ns més informació o pressupost sobre alguns dels serveis que oferim sense cap compromís

MÉS INFORMACIÓ