Si notes que el teu habitatge de Girona necessita que pugis la calefacció contínuament per a poder escalfar l’habitatge significa que a la teva casa o edifici existeix cambres d’aire.

Moltes vegades quan es construeix una façana de diverses capes, el normal era deixar entre elles un buit de construcció. Aquest espai són les temudes cambres d’aire que poden ser des d’uns mil·límetres fins més de 20 centímetres. Les més petites solen estar en els edificis on s’ha volgut guanyar la major superfície útil de l’habitatge, i les grans on l’estètica de l’edifici el requereix.

També s’han dissenyat cambres d’aire en l’antiguitat per la creença que en separar l’envà interior de l’exterior, es creava un tipus d’aïllament. Avui dia no tindria cap lògica fer una cosa així ja que sabem que l’aire estanc i amb un gruix mínim és un bon aïllant, però quan aquest gruix augmenta, l’aire és transmissor de la calor per l’efecte de convecció. Si a més a tot aquest se li suma petites fissures, calaixos de persianes…la solució constructiva de la cambra d’aire es converteix en un desastre tèrmic que implicarà grans despeses energètiques.

En definitiva, les cambres d’aire perjudiquen seriosament l’aïllament tèrmic i acústic de la teva llar per la qual cosa és recomanable emplenar-los amb materials que garanteixin bons resultats. A Massich comptem amb llana de roca, cel·lulosa i boletes de poliestirè EPS, que et permetran tenir una façana multicapa, aïllada, transpirable i eficient.

Si creus que podríem ajudar-te i que el teu edifici pot sofrir algun dels anteriors casos, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’analitzar l’edifici per a buscar a solució que millor s’adapti a les característiques constructives del mateix i al vostre pressupost.

No ho deixis més, t’esperem!