Hi ha moltes maneres de protegir una llar. El primer que se’ns pot venir al capdavant, pot ser una alarma per a evitar robatoris; però des de Massich volem parlar-te d’una altra mena de protecció. El teu habitatge es veu exposada a diversos perills que has d’evitar: humitats, incendis…tria un aïllament de qualitat i avança’t a qualsevol imprevist!

A continuació et deixem alguns aspectes que hauràs de tenir en compte si vols gaudir de la teva llar sense cap complicació tant a l’hivern com a l’estiu:

Humitats

Estem en un dels mesos més plujosos de tot l’any, on la presència contínua de tempestes posa a prova sostres i teulades. És llavors quan poden aparèixer les temudes goteres o humitats. És essencial parar esment a aquests problemes de la teva casa, ja que poden arribar a convertir-se en un problema greu. Trobarem humitats per condensació (en banys i cuines sense ventilació), per filtració (en finestres, teulades, cobertes i sostres) o per capil·laritat (en terrenys). Per a acabar amb aquest problema és convenient comptar amb un bon aïllament tèrmic a casa.

Incendis

Per a protegir la teva llar davant qualsevol incendi que pugui produir-se en el teu edifici, comptem amb materials com la cel·lulosa que ofereixen grans resultats quant a propietats ignífugues. Aquest bon comportament enfront del foc, li permetrà major resistència a la teva llar ja que no és inflamable i no propaga la flama. Aquest material natural i sostenible, instal·lat de manera projectada o insuflat en cambra, convertirà l’envolupant tèrmica del teu habitatge en un abric tèrmic, per a oferir-te a més un gran estalvi energètic.

Si t’agradaria conèixer més sobre aquests problemes i les seves possibles solucions amb els nostres materials i mètodes d’aplicació, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t per a trobar la solució que millor s’adapti al teu habitatge i a la teva butxaca.