law_6-compressor

DES DE 1983

Sóm una empresa de serveis creada el 1983 i especialitzada en al conservació i reforma d’edificis, que compta amb professionals qualificats i maquinària específica per a la restauració de façanes, aïllaments tèrmics per a façanes, reformes d’escales comunitàries, pintura industrial i decorativa, i tot tipus de treball de rehabilitació.

Oferim els nostres serveis a institucions, empreses, comunitats de propietaris i particulars tractant les patologies més diverses amb assessorament facultatiu, vigilant detingudament la prevenció de riscos laborals, i garantint sempre la màxima qualitat.

AMB ELS MILLORS PROVEÏDORS I MATERIALS

Gracies a la nostra amplia experiència, treballem amb els millors proveïdors de materials del mercat i la nostra cartera de clients conta amb arquitectes, interioristes , promotors, constructors, administradors de finques…

  • MISIÓ: la nostra missió es aconseguir la satisfacció dels nostres clients, mitjançant un servei proper i de qualitat. Realitzem un seguiment i supervisió de cada projecte; estem al seu costat abans, durant i després. T’assessorem a l’hora d’escollir els materials mes adequats i així aconseguir la millor solució.
  • VISIÓ: ser una empresa de referencia amb el mon de revestiments murals, aïllament tèrmic, i pintura per la industria alimentaria, oferint un servei proper i de qualitat.
  • VALORS: Els pilars de la nostra empresa son; Qualitat, Innovació, Propers, Atenció al detall i Respecte al medi ambient.