Que es l’aïllament insuflat?

El aïllament insuflat, es la forma mes fàcil per aïllar els habitatges en menys de 24 hores, i obtenir els beneficis del aïllament tèrmic i acústic des de el primer dia, sense obres, ni molèsties, ni pèrdues d’espai.

El aïllament  insuflat o injectat es una tècnica de aïllament tèrmic utilitzada per aïllar edificis o cases amb façana de” doble fulla” o “façana amb càmera”, sen la solució constructiva a la majoria dels habitatges construïdes des de els anys 1930 fins la actualitat, a mes de aïllar tèrmicament tot tipus de cavitats mitjançant una solució aïllant.

El aïllament insuflat consisteix en injectar material a granel en les càmeres de aira buides, repartint el material aïllant per tota la càmera, obtenint un sistema de aïllament sense ponts tèrmics per evitar la lliure circulació de l’aire, evitant la entrada del fred o calor, fins el interior de la casa, reduint així les pèrdues energètiques.

Factors claus i avantatges de l’ aïllament insuflat:

 Sense obres

 Net

 Ràpid

 Sense manteniment

 Durador

 Rentable

 Econòmic

 Amortització de la inversió garantida

On se instal·la?

Podrem instal·lar l’aïllament insuflat en qualsevol habitatge que tingui una càmera de aire. Si no la te hi ha la possibilitat en alguns casos de fer-la.

 Façanes i murs

 Teulats, àtics i golfes

 Sostres i falsos sostres

 Envans i parets mitjaneres

 Terres i forjats sanitaris

Com saber si disposa de càmera de aire la seva llar?

Li donem uns consells per esbrinar-ho:

  1. Donar petits cops i escoltar, si el so es “ buit” en aquest cas, vostè disposarà de una càmera de aire sense aïllament tèrmic.
  2. Mirar si hi ha petites fugues de aire en els enrotllables de les persianes o endolls situats en les parets exteriors.

Coneix el anys de construcció, si la seva casa va ser construïda abans del any 2006, segurament disposarà de una càmera de aire on podrà insuflar l’aïllament tèrmic.

Y si no tenim càmera d’aire per insuflar l’aïllament tèrmic?

Nosaltres la fem. Si no disposa de càmera d’aire, mitjançant solucions com una placa de guix laminat podem crear  una càmera d’aire on podrem insuflar l’aïllament.