Segurament ets una persona mínimament conscienciada amb el medi ambient i amb les bones practiques i, per tant, entendràs el necessari que és viure en una llar responsable i saludable a Girona.

D’aquesta manera, a més de cuidar l’ecosistema, et beneficiaràs de grans estalvis en la teva pròpia llar.

Algunes de les coses que has de tenir en compte per a aconseguir una casa sostenible i ecològica són:

Lluminositat

Aprofitar la llum natural de la teva llar, et farà utilitzar molt menys l’artificial i economitzarà la teva factura a final de mes. Però si en el teu cas no disposes d’una casa molt lluminosa, et recomanem utilitzar bombetes LED o de baix consum, la seva llarga durada farà que compris menys unitats durant la resta de l’any.

Calor

La calefacció no hauria d’estar a més de 21 graus. Pel que si a la teva casa notes fred tenint-la a aquesta temperatura, revisa l’aïllament de la teva llar. Segurament tens algun problema en els:

  • Sòls
  • Sostres
  • Finestres
  • Portes

És important revisar aquests ponts tèrmics per a evitar perdudes de calor.

Opta pel natural

Llana, cotó…són teixits orgànics molt resistents i còmodes. Si els tries, estaràs contribuint a conservar la calor de la teva casa. A més, són perfectes per a qualsevol decoració.

Recicla

Tots els objectes mereixen una segona vida. Per tant, posa a treballar la teva creativitat i aragonesa per a aconseguir els elements més originals i únics que trobaràs en qualsevol llar.

Apaga el que no necessitis

Per mandra o costum, solem deixar encesos els electrodomèstics durant llargs períodes de temps. Això és un gran error si la teva intenció és estalviar en la teva factura o disminuir els gasos d’efecte d’hivernacle.

Aquests són alguns trucs que has de posar en practica si ets un veritable amant de l’eco-friendly. I com sempre, estem a la teva disposició si el teu problema és l’aïllament tèrmic o acústic de la teva llar de Girona. T’esperem!