D’aquí poc acabem l’any, amb molta força i energia, però sobretot amb ganes de continuar treballant en tots els vostres projectes. Com ja sabeu, un dels nostres propòsits continua sent que aquest 2021 milloreu la qualitat de vida de les vostres llars.

Però per a millorar aquest confort i gaudir al màxim el teu habitatge, també hauràs de limitar la despesa energètica i aprofitar-lo de manera eficient. A més, la pujada de gener queda molt a prop i qualsevol truc per a reduir la teva factura energètica assegurança que s’agraeix.

Aquestes són algunes de les coses que has de tenir en compte si vols notar menys despesa en la teva factura a final de mes:

  • Il·luminació: No n’hi ha prou amb apagar les llums quan no es necessita, també cal tenir consciència en el moment de comprar les bombetes per a poder saber quant estalvies en il·luminació.
  • Calefacció: La temperatura de confort oscil·la entre 19 °C i els 21. És a dir, si per a sentir-te còmode/a a la teva casa has de superar els 21 graus, significa que perds calor per algun costat. L’aïllament natural que oferim pot solucionar el teu problema perquè no hagis d’augmentar la temperatura de la teva calefacció. Un altre aspecte que pot ajudar-te és baixar els graus de la mateixa durant el dia sense apagar-la del tot, d’aquesta manera no hauràs d’escalfar de zero els radiadors cada vegada que s’encenguin.
  • Mobiliari: És molt important que els mobles no tapin els radiadors i que a més estiguin nets el que farà que res dificulti la difusió de l’aire calent sobre les diferents estades de la teva llar.
  • Instal·lacions: Perquè funcionin de manera eficient, és important mantenir les instal·lacions optimitzades.
  • En la cuina: Existeixen molts trucs que t’ajudaran en aquest aspecte; Triar el recipient adequat, tapar els recipients de cocció, aprofitar la calor residual de cuines i forns per a acabar la cocció…

Comença tenint en compte aquests aspectes i veuràs aviat com aconsegueixes que la teva factura energètica es redueixi!