L’aïllament d’una llar es pot fer de diferents maneres i en diferents zones de la teva llar. Si vols que els sostres de la teva casa estiguin totalment preparats, aïlla amb materials de qualitat i ràpid descobriràs els beneficis.

Un aïllament tèrmic ineficient afavoreix la transmissió de calor a l’hivern de l’interior a l’exterior i a l’estiu de l’exterior a l’interior, per la qual cosa per a aconseguir una temperatura agradable en el teu habitatge hauràs de desemborsar gran quantitat de diners en consum energètic.

Si vols donar un respir a la calefacció aquest hivern, millorar l’aïllament dels sostres de la teva llar pot ser un bon punt de partida. Una bona solució són els aïllants naturals, que a més de responsables amb el medi ambient, són molt eficients i et permetran reduir el consum d’energia i la seva despesa. A més, són molt resistents a la humitat i no necessiten manteniment.

Un altre benefici d’aïllar els teus sostres serà el no haver d’aguantar el soroll que fan els teus veïns: trepitjades, crits, instruments musicals…et resulta familiar? La solució d’aïllament amb materials naturals redueix notablement aquests sons.

En definitiva, si vols optar per aquesta solució senzilla i econòmica que et permetrà oblidar-te de les molèsties tèrmiques i acústiques que poden ocasionar-te els teus veïns del pis de dalt, contacta amb nosaltres. Estudiarem les possibilitats que té la teva llar, per a determinar que tipus d’instal·lació podem fer en els teus sostres, sempre de manera ràpida i sense necessitat de fer grans obres.

Ràpid, efectiu i amb grans resultats!

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres perquè puguem fer-te un pressupost sense cap mena de compromís.