La llana de roca és una llana mineral, un material que es fabrica a partir de la roca volcànica, i és totalment reciclable.
El seu procés de fabricació, comença per fondre la roca volcànica a unes temperatures superiors a 1.500 ºC. Seguidament es posa dins una màquina d’alta velocitat que produeix el dibuix de les seves fibres, les divideix en parts molt petites, gràcies a l’aglutinant que s’aplica. Tot seguit, es planxa el material perquè quedi en l’espessor, i gruix que necessitem. Després passa pel forn per poder dona la consistència necessària, mitjançant la polimerització. Per acabar es talla a la mida que es requereixi.

Un cop la tenim procedim a preparar la maquinària, posar la llana granulada dins, paral·lelament es realitzen les perforacions als llocs estratègics i es contempla mitjançant la prospecció endoscòpica que estiguin ben realitzats en el lloc correcte. Llavors s’emplena la càmera d’aire, i comença el procés d’insuflar, s’injecta la llana de roca, quedant compactada a una densitat de 70 kg/m³ + – 20 kg / m³.

La seva estructura, fibrosa multidireccional, fa que l’aire es quedi entre aquestes fibres immòbil. En paralitzar relativament l’aire, el converteix en una protecció a més a més contra el foc. A part, la llana de roca és ideal per aïllar ecològicament la temperatura tèrmica.
També és important destacar que la llana de roca és un aïllant acústic gràcies a les seves diverses característiques, ignífuga, incombustible, hidròfuga i porosa.
Així doncs la llana de roca és un producte industrial que dóna la capacitat d’estalviar energia, contaminants atmosfèrics, i CO₂. Sent demostrable la seva millora al cap de 5 mesos de la seva instal·lació.

En tenir tants beneficis, permet dins l’estat Espanyol, que en utilitzar aquest material tinguis el certificat necessari per poder demanar subvencions.

Queda demostrat doncs, que l’aïllament tèrmic insuflat de llana de roca, és dels millors mètodes que hi ha actualment en el mercat, i com ja sabeu, Massich està sempre a l’última en tecnologia.