Viure en un últim pis a Girona t’ofereix multitud avantatges:

  • Molta llum en el teu habitatge
  • Vistes més agradables
  • Espai obert per a gaudir de l’aire

Però tot té els seus inconvenients i els últims pisos no es queden enrere. Segurament pateixes de calor a l’estiu o de fred a l’hivern si l’edifici no té un aïllament de qualitat.

És important prestar especial atenció a l’aïllament del teu habitatge ja que els últims pisos i els dormitoris amb golfes estan contínuament exposats a l’exterior i en contacte amb la teulada. En moltes ocasions, les sotacobertes es troben buides el que fa que:

  • La pèrdua de calor sigui notable
  • La temperatura s’escapa per la teulada el que farà que la factura energètica es dispari
  • A l’hivern mai aconseguiràs un espai confortable per la pèrdua de temperatura
  • Per la deficient qualitat de la protecció tèrmica, a l’estiu sofriràs les altes temperatures

Si et sents identificat/a amb tot el que hem comentat anteriorment, para atenció. Has de posar solució com més aviat millor a aquest problema per a poder començar a gaudir del teu habitatge en totes les estacions de l’any.

Nosaltres t’oferim una solució ràpida i ecològica: L’insuflat en sostre. S’introdueix llana de roca o cel·lulosa mitjançant perforacions en el sostre de l’últim pis creant un mantell continu.

Et recordem que aquest tipus d’intervencions podem fer-les en un dia i sense obres el que et permetrà de manera efectiva preparar la teva llar de Girona per a les altes temperatures i per als durs hiverns. A més, de manera immediata començaràs a notar l’estalvi energètic en la teva factura. Com veus, són tot avantatges. Si t’interessa, et donem un assessorament personalitzat i analitzarem de manera específica el teu problema.