L’aïllament tèrmic natural és la capacitat dels materials, en el cas que ens ocupa naturals, per a evitar la conducció del fred o calor extrems, és a dir, els canvis bruscos de temperatura, generant un clima estable i confortable en tot l’habitatge que, a la vegada, ens permet reduir el consum de calefacció. Un bon aïllament és garantia d’un menor consum energètic i per tant estalvi important en les factures.

El nostre equip és especialista en tres tipus de materials per a l’aïllament tèrmic ecològic:

Aïllament tèrmic a partir de cel·lulosa

L’aïllament de cel·lulosa és paper de periòdic reciclat. Posseeix propietats ignífugues, insecticides i anti fúngiques.

En comparació amb altres aïllants utilitzats en eco construcció, el de cel·lulosa és el més competitiu en termes econòmics i tècnics, pel fet que la matèria primera és abundant i poc costosa.

Aïllament tèrmic a partir de llana roca

L’aïllament de llana de roca aquesta format a partir de roques basàltiques, és una alternativa a la cel·lulosa a l’hora d’aïllar, oferint també un excel·lent aïllament tèrmic i acústic. És un material amb una llarga vida útil i 100% sostenible. És incombustible i el material aïllant tèrmic amb millor nivell d’aïllament acústic. Es recomana en casos on hi ha molta humitat per condensació.

Aïllament tèrmic a partir de boletes de poliestirè

L’aïllament de poliestirè és un granulat de poliestirè extruit, EPS, ideal per a aïllar cavitats fines i amb possible presència d’humitat. És un excel·lent aïllant amb resistència a l’aigua. És un material ideal per a introduir-se en cambres d’aire de poc gruix o amb elements que dificultin la correcta circulació de l’aïllament.

L’aplicació de l’aïllament tèrmic i acústic es realitza a través de les tècniques d’insuflat i projectat depenent de les necessitats específiques que presenti cada estructura. En un habitatge tipus no necessitem més d’un dia per a la completa aplicació del material aïllant. Per a més informació no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, resoldrem els teus dubtes oferint-te la millor solució.