Si estàs intentant que la teva casa de Girona estigui en sintonia amb la naturalesa, que es comprometi amb el medi ambient i que a més t’aporti relaxació i benestar, aquest és el post que has de llegir. Una casa ecològica a Girona s’aconsegueix a través d’uns petits canvis en la nostra rutina i forma de vida per a donar-nos com a resultat una millor qualitat de vida.

Existeixen algunes pautes generals a tenir en compte, que si comencem a dur-les a terme tard o d’hora notarem canvis en la nostra llar.

Il·luminació natural

L’ideal és optar per bombetes LED o d’ampli espectre, ja que són més saludables i aconsegueixen reduir el consum energètic. Una altra opció encara més encertada, seria aprofitar al màxim en la mesura dels possible la llum natural que entra a la nostra casa o l’ús d’espelmes que a més de ser una opció ecològica ens ajudarà a crear ambients agradables.

Aïllament natural

Com ja ens hem comentat en altres ocasions, amb alguns canvis en l’aïllament de la nostra llar aconseguirem un gran estalvi en calefacció i aigua calenta. A més, com és un aïllament natural s’empren materials reciclats i naturals el que ajuda a reduir les emissions de CO₂ en l’ambient.

Bona ventilació

És imprescindible una ventilació diària de la nostra llar per a garantir la renovació de l’aire i per a evitar que els àcars es desenvolupin.

Plantes purificants

Aprofitant que cada vegada més existeix la tendència d’omplir les cases de plantes, és important recordar que si triem adequadament, podrem aconseguir purificar i renovar l’aire. Algunes com la palmera, el bambú, la cua de tigre… poden acabar amb les substàncies tòxiques que desprenen algunes pintures i mobles. T’encantaran!

Descansar sense Wifi

Per a garantir la sostenibilitat i la salut en la teva llar, es recomana desendollar totes les nits els aparells electrònics i el wifi. Així podrem estalviar i evitarem al mateix temps la radiació electromagnètica.