El passat any es van registrar una gran quantitat d’incendis forestals. Encara que no visquis en el camp i no tinguis una casa prop d’una zona natural, volem recalcar la importància que té preparar la teva llar davant qualsevol imprevist. Existeixen nombrosos riscos que poden provocar un incendi en el teu habitatge de forma gradual o en pocs minuts: els curtcircuits, fuites de gas, descuits, cigarrets…

Alguns aspectes importants que hem de conèixer:

Són molt ràpids, en menys de 30 segons una flama pot convertir-se en un gran incendi.
Són mortals. El fum i els gasos tòxics que produeixen maten a més persones que les flames. Això es deu als gasos verinosos que desorienten i maregen.
Els incendis són foscos ja que el foc comença brillant però després ràpidament es produeix fum negre i completa foscor.

Per evitar arribar a aquest punt, hem de prendre les precaucions necessàries i preparar la nostra llar davant qualsevol accident. Et recomanem un aïllament de qualitat, que permeti retardar la propagació del foc i amb materials altament resistents a la calor. És de vital importància utilitzar solucions de protecció passiva i aïllament tèrmic, ja que d’aquesta manera si s’aconsegueix aïllar el foc en una estada concreta, serà més senzill apagar-ho.

Un bon material per evitar mals majors és la cel·lulosa. Aquest aïllant natural tèrmic i acústic, en estar tractat amb materials especials, posseeix propietats ignífugues i antifúngiques. A més, ens permet reduir el nostre consum energètic i per tant, també les factures.

Si t’agradaria conèixer més detalls o tenir més informació sobre els avantatges de tenir un aïllament de qualitat que protegeixi la teva llar en cas d’incendi, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Podrem assessorar-te de manera personalitzada per trobar la solució que millor s’adapti a les necessitats del teu habitatge.