En moltes ocasions, quan ens proposem aïllar la nostra llar o negoci de Girona, ens apareixen molts dubtes sobre els materials, el procés o els resultats. Avui volem respondre algunes de les qüestions sobre aïllament que més es repeteixen als nostres clients de Girona per a solucionar tots els teus dubtes.

Es fan molts forats?

A tots ens preocupen les parets i els sostres de la nostra llar; En el que a la realització de forats es refereix, la veritat és que el resultat dependrà de la tècnica triada.

Quan es realitza l’insuflat des de l’interior, els forats són de 2cm de diàmetre aproximadament. Aquestes perforacions es realitzen des de la part inferior de la paret. Per als sostres per exemple, s’aprofiten els buits dels halògens.

Per descomptat el que no s’ha d’oblidar és que una vegada acabat el treball, la zona es queda sense forats, net i recollit.

Quant temps es triga a aïllar?

L’aïllament de les façanes d’un pis estàndard se sol executar en 1 dia, pel que podem dir que és un procés ràpid , efectiu i de baix cost. L’essencial és analitzar les necessitats de les zones i el normal és realitzar el procés en un dia.

Els materials aïllants són tòxics?

Treballem amb materials aïllants ecològics: cel·lulosa i llana de roca. En cada edifici s’analitza les seves característiques i objectius a aconseguir per a determinar quina tècnica i material són els més indicats.

També treballem amb Boletes EPS, que encara no sent material ecològic, tampoc contenen cap toxicitat ni emeten gasos.

Aquestes són algunes de les preguntes que més ens fan els nostres clients. Si tens alguna en particular no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a través de xarxes socials, telèfon o visitant-nos en la nostra oficina.

T’esperem per a posar solució a tots els teus problemes d’aïllament!