Si la teva preocupació és evitar que el soroll entre o surti del teu habitatge o local de Girona, per a respectar així les normes de civisme mantenint una bona convivència, la millor solució és la instal·lació d’un aïllament acústic.

Per a començar, el primer que s’ha de tenir en compte abans de realitzar qualsevol aïllament és el següent:

  • Tipus de construcció.
  • On està orientada la superfície que volem aïllar.
  • On està situada aquesta superfície.
  • I un altre aspecte essencial, el clima.

En moltes ocasions, els locals tenen aquest problema el que impedeix una bona convivència amb els veïns. És important no passar aquest aspecte per alt per a evitar que un soroll produït en el nostre local surti d’ell. Hem de col·locar materials acústics de gran densitat i qualitat. Però, quines són les millors opcions per a aïllar el teu local comercial?

Com hem comentat abans, haurem d’analitzar la superfície per a decidir quins materials usar en l’aïllament.

Cel·lulosa: Podrem realitzar un insuflat, que consisteix a emplenar, mitjançant aire a pressió, les cambres existents en cobertes, envans i sòls amb aïllant de cel·lulosa.

Llana de roca: Les fibres de llana de roca (o llana mineral), s’introdueixen en sec en les cavitats fins a emplenar-les per complet.

El principal en qualsevol aïllament és mesurar els metres de la superfície que volem aïllar. Per a freqüències baixes, s’aconsellen productes de gran densitat i per a freqüències mitjanes, generalment s’utilitzen escumes de poliuretà i llanes minerals.

Si necessites qualsevol aclariment o que analitzem de manera personalitzada la superfície del teu local de la província de Girona, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats de donar-te un pressupost que respongui a les teves necessitats i sense cap mena de compromís!