Les humitats afecten infinitat de llars al llarg de l’any. Les produïdes per condensació són les més freqüents i es deuen a una humitat excessiva en l’estada el que genera una condensació de la mateixa en les zones que són més fredes de la llar (sostres, finestres, parets exteriors…).

Tot això desencadena en problemes d’estètica però sobretot i el més important, de salut com a malalties respiratòries: asma, sinusitis i infeccions pulmonars com la bronquitis.

Però concretament, per què es produeixen aquestes humitats?

El mal ús de la calefacció: El que produeix canvis bruscos de les temperatures i genera problemes tant en les parets com en els miralls o finestres.

Mala ventilació: Si no renovem l’aire de l’interior de la nostra llar podem tenir aquests problemes en algunes zones de l’habitatge. Els banys per exemple són una zona molt propensa a aquesta mena d’humitats.

Aïllament tèrmic incorrecte: En les zones fredes de l’habitatge, les parets i els murs que estan mal aïllats fa que la humitat de l’interior de la llar passi a estat líquid pel que es produeixen taques i goteres.

Si creus que tens qualsevol dels problemes esmentats abans en el teu habitatge o local de Girona o voltants, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’analitzar la teva situació per a oferir-te la millor solució i al millor preu.

T’esperem! 🙂