Amb l’arribada de l’hivern, casa nostra, els nostres hàbits i fins i tot nosaltres mateixos, sofrim canvis. Després d’una època de calor, la nostra llar s’enfronta a una incessant baixada de temperatures, a més de la pluja i humitat.

Aïlla’t del fred!

Aquesta sensació comença a fer-se un buit a les nostres habitacions sense a penes adonar-nos i és que ella també necessita una posada a punt, i més si aquest hivern vols estalviar en les teves factures.

Abriga les teves habitacions, recupera les mantes, els edredons i, perquè no, les catifes que ens aporten una sensació de calidesa i ens aïllen del fred sòl. Revisa portes i finestres. Amb el bon temps poden passar desapercebudes petites corrents d’aire provinents de les juntes de les portes o finestres mal segellades. Revisa la caldera: una caldera en males condicions no t’oferirà el servei adequat.

Purga els radiadors. Un clàssic de l’arribada de l’hivern, després de 6 mesos parats, els tubs dels radiadors han pogut emmagatzemar borses d’aire, que, a part de realitzar un molest soroll, faran que no escalfin com ho han de fer.

Revisa la caixes de les persianes, especialment si el teu edifici és d’antiga construcció. Sovint les persianes són les grans oblidades i en realitat ens protegeixen, i molt, de les inclemències del temps.

Aïlla la teva casa. Aïllant les parets de la teva llar notaràs com la temperatura es manté a l’interior i cada vegada necessites un menor ús de la calefacció, amb el consegüent descens econòmic en la factura i el progressiu augment de confort en el teu habitatge. L’aïllament tèrmic ecològic ens permet un descens de la despesa d’energia o electricitat (depenent del teu sistema de calefacció). L’hivern és també una època que convida a la redecoració de la llar, vesteix-la amb cortines, coixins, mantes i no t’oblidis de la càlida llum d’una espelma.

Per a més informació, no dubtis en contactar-nos! Tu t’ocupes de la decoració i nosaltres de l’aïllament 😉