Ara que comença la primavera, pensem que l’aïllament de la nostra casa en aquests mesos no té molta importància. Per aquest motiu, volem aclarir perquè segueix sent essencial aïllar la teva casa a Girona perquè estigui preparada en totes les estacions de l’any.

La qualitat d’un bon aïllament als edificis pot semblar evident, però la veritat és que si ens parem a analitzar la qualitat d’alguns, en molts casos trobarem habitatges mal aïllats. Encara així, en gairebé tots els casos es pot solucionar de manera ràpida, econòmica i efectiva.

Motius pels quals aïllar la teva casa:

Acomiada’t del fred: Com ja sabem, un bon aïllament aconsegueix que la calor es mantingui a casa i evita altes despeses en calefacció a l’hivern.

Adéu a les humitats: Mitjançant insuflat de llana de roca, cel·lulosa o altres aïllants, aconseguiràs acabar amb aquest problema que impedeix en moltes ocasions gaudir al màxim del teu habitatge.

Controla la calor de la teva llar: Ara que començaran a pujar les temperatures després del llarg hivern, solament volem que arribi la calor. Però quan el sol calent la teulada i les parets exteriors de la nostra llar, sentirem la calor a l’interior de la nostra casa, la qual cosa pot fer que hàgim de fer ús de l’aire condicionat. Si vols evitar aquest gran consum energètic, no dubtis a aïllar la teva llar.

No més sorolls: Si aquestes cansat de sentir les converses, els sorolls o la televisió del teu veí, ja tens una raó més per la qual aïllar el teu habitatge. El confort que produeix viure sense sorolls externs és qualitat de vida.

Com pots comprovar, existeixen diferents raons per les quals mantenir la teva llar aïllada. Aconseguiràs regular els sistemes de climatització de la teva casa, realitzant un consum eficient i econòmic.

Si dubtes de l’aïllament de la teva llar, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per realitzar una anàlisi prèvia en el qual sense cap compromís, sabràs les condicions actuals del teu habitatge en qüestions d’aïllament.