Aquests dies de confinament, tot i no fer despesa al carrer, notarem un increment en el consum d’algunes factures com l’elèctrica perquè estem tot el dia a casa.

Des de Massich ens hem proposat donar unes petites pautes perquè aquestes setmanes siguin més sostenibles per a totes i tots.

L’hivern s’ha instal·lat de la ciutat i el fred ha entrat ja a les nostres llars i això es tradueix en un major consum i el consegüent increment en la factura d’electricitat.

Les nostres recomanacions passen per:

  • Portes i finestres tancades, ventila la casa només 10 minuts a el dia per no perdre la temperatura interior.
  • Utilitza un termòstat per controlar la temperatura i no posis la calefacció a més de 20º.
  • Aïlla parets i sostres. L’objectiu de l’aïllament natural a la teva llar consisteix a aïllar casa teva tant de les baixes temperatures a l’hivern com de les altes a l’estiu. Mantenint un equilibri i fent més confortable l’habitatge sense necessitat de generar un major despesa energètica ni econòmic.

D’altra banda, recordar-te que, la contaminació i l’estalvi energètic van units de la mà. En aquestes dates, la contaminació ha baixat en picat i és una molt bona senyal pel medi ambient però podem aprofitar per posar el nostre granet de sorra, estalviant en la nostra factura i, per tant, consumint menys energia.

Quan tot això acabi, pots seguir afegint granets de sorra, per exemple, comprant en el comerç local i les botigues de comerç just on trobaràs productes que han estat realitzats d’una manera responsable amb la societat i el medi ambient.

Esperem que aquestes setmanes passin aviat i tornem a la normalitat, ànims a tothom!