Quan realitzem algun viatge i arriba el moment de triar hotel, intentem buscar un lloc que disposi, almenys, de les mateixes comoditats que la nostra llar. Per aquest motiu, hem de tenir en compte alguns factors que condicionen la nostra posició en el sector hoteler.

L’aïllament tèrmic i acústic són aspectes indispensables

Cada vegada es comparteix més l’experiència de viatges a les xarxes socials i el soroll és un dels aspectes que més afecta en les pitjors qualificacions, ja que la gent valora el silenci com un bé preuat. Per aquest motiu, tenint en compte l’auge de compartir informació, on mostrem a amics i coneguts on estem amb tot tipus de comentaris personals i fotografies, s’hauria de prestar especial atenció a la reputació online per poder oferir un servei confortable i de qualitat, que ajudi en la presa de decisions de futurs clients.

El sistema de tancaments de façana és un punt clau per aconseguir l’aïllament tèrmic i acústic desitjat. No hem d’oblidar que és la superfície que ens protegeix del soroll extern i de la transmissió del fred i la calor. Com ja sabem, no només és important la comoditat de l’hoste, ja que un bon aïllament ens permet també reduir la factura energètica fins a un 90%. Això es deu al bon funcionament tèrmic de l’edifici amb el qual aconseguim la màxima eficiència energètica.

La rehabilitació

Encara que un hotel no aconsegueixi reunir les característiques necessàries per oferir un bon servei d’aïllament, es pot recórrer a la rehabilitació. Existeixen diversos sistemes que poden solucionar qualsevol problema d’aïllament adaptant-se a les necessitats dels usuaris i als requisits tècnics establerts.

Si vols aconseguir un perfecte confort auditiu i tèrmic en qualsevol estada, per aconseguir al mateix temps millorar la reputació i la satisfacció dels clients, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.