Estem encara a l’estiu i tenim el cap a les vacances, però hem de pensar en el futur proper i ara és el moment de començar a gestionar la comoditat i el confort quan marxi l’estiu i entri la tardor o l’hivern a la teva llar, per això, et recomanem revisar l’aïllament tèrmic per a estar preparat.

A més de perdre la calor del teu habitatge, en una casa mal aïllada les pèrdues d’energia són màximes a l’hivern. Això es deu al fet que en el moment de construir els edificis en moltes ocasions no es tenia en compte aquest factor i l’impacte que origina en l’habitatge. Però mitjançant l’aïllament, reduïm les pèrdues d’energia aconseguint així estalviar en calefacció i millorar el confort interior.

Gairebé tots els materials ofereixen alguna resistència al pas de la calor, el maó o el guix amb una qualitat mitjana i els metalls amb resistència baixa. En canvi, existeixen altres materials que ofereixen resultats excepcionals: llana de roca, poliestirè, suros, llana de vidre…per aquest motiu se’ls considera materials aïllants.

Entre tots aquests materials, els més importants amb els que treballem són:

  • Llana de roca: Fonent roques a altes temperatures, aplicant aglomerants i olis impermeables. A més dels seus bons resultats com a aïllant tèrmic, també aconsegueix augmentar l’aïllament acústic.
  • Poliestirè expandit (EPS): En estar formant per bombolles tancades, pot mullar-se sense perdre les seves qualitats. A més, ofereix molts avantatges en poder aplicar-lo de diferents formes. Aquest material aïllant el trobarem en gran manera en envans a causa de la seva alta resistència i durabilitat.
  • Cel·lulosa: Paper de periòdic tractat amb sals de bórax. Permet mantenir el teu habitatge preparat per a incendis, canvis bruscos de temperatura i insectes.

Si necessites conèixer més detalls sobre els materials amb els quals treballem, no dubtis a contactar amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’t, per a trobar una solució al teu problema, perquè estem especialitzats en l’aïllament del teu habitatge o local mitjançant insuflat de llana de roca, cel·lulosa i altres aïllants.