Prohibició dels decapants amb Diclorometano. PROHIBIT

Lamentablement han estat nombrosos els casos d’accidents de treball i malalties laborals relacionats amb la fabricació i ús de decapants amb contingut de diclorometano, fins que finalment a Europa:

  • El 7 de desembre de 2010 va entrar en vigor la prohibició per a la seva fabricació.
  • El 7 de desembre de 2011 entro en vigor la prohibició per a la seva distribució i venda.
  • El 6 de Juny de 2012, es prohibeix totalment l’ús de restes d’estocs per professionals.

Trobi àmplia informació a la web de l’associació per a l’eliminació de pintures de forma segura, associació de la Scheidel i Fakolith són membres http://www.eascr.org

Els nostres decapants macs porten 35 anys d’avantatge

Els decapants convencionals i d’ús habitual, han contingut “diclorometà” entre moltes altres substàncies perjudicials per a la salut i el medi ambient, com a principal valedor del seu funcionament. En qualsevol cas el seu funcionament, sempre ha resultat molt difícil i problemàtic i es limita a accions de decapat capa a capa, en diverses aplicacions.

Per això encara existeix la creença que en general els decapants són corrosius, i són productes perillosos difícils de manejar. Per contra també s’ha tractat de promoure la idea que els decapants sense diclorometà, no funcionen.

Fakolith i Scheidel amb la gamma Macs, porten ja més de 35 anys fabricant i comercialitzant decapants sense diclorometano, no corrosius, molt més eficaços i eficients, i molt més ecològics i respectuosos amb la salut, i a més, més rendibles.