Quan pensem en aïllants tèrmics, podem parlar de multitud de materials. Avui volem posar l’accent en aquells que ofereixen grans resultats respectant al mateix temps el medi ambient: els sostenibles i ecològics.

Però, quines característiques tenen en comú aquest tipus de materials?

  • Tenen una gran durabilitat, a més són reciclables i biodegradables.
  • Per a fabricar-los es necessita un consum mínim d’energia.
  • La seva capacitat d’aïllament tèrmic és de molt alta qualitat ja que la seva conductivitat tèrmica és molt baixa.

En ser materials naturals, no contenen cap material derivat del petroli ni plàstics, per la qual cosa no són tòxics. Això té gran importància ja que altres materials tenen efectes per a la salut i el medi ambient.

Entre alguns dels productes ecològics que trobaràs en el mercat, destaquem la cel·lulosa, el lli, el cànem, la llana d’ovella, els taulers de fibra de fusta… cadascun amb les seves contres i avantatges.

El recomanable per a triar el material que doni millors solucions als problemes d’aïllament de la teva llar, és demanar assessorament a empreses especialitzades ja que podran analitzar les característiques del teu habitatge i el lloc d’ubicació de la mateixa per a determinar com serà el teu aïllant ecològic idoni.

A Massich Girona estarem encantats d’estudiar amb tu el problema de la teva casa perquè sense cap compromís, donar-te les solucions que millor s’adaptin a la teva llar i a la teva butxaca.