Avui volem parlar-vos de la diferència entre un aïllant tradicional i els aïllants ecològics. Cada vegada més persones són conscients de la importància d’un aïllament de qualitat, tant en reformes com en obra nova a Girona. Optar per aïllants ecològics, ens permet aconseguir un ambient més saludable en l’habitatge i és molt més sostenible amb el medi ambient.

Els aïllants tèrmics tradicionals com a panells o aïllants de farciment no són ecològics pel que no ofereixen els mateixos avantatges.

En canvi, els aïllants ecològics són més saludables i sostenibles. Moltes persones en el moment de buscar un aïllament, decideixen deixar de banda els plàstics i optar per materials més naturals per a construir el seu habitatge.

Dos dels més utilitzats són:

  • El suro: Aquest material és dels més utilitzats i pot aïllar parets interiors, teulades i façanes. Podràs trobar-ho en diferents formats, com a panells rígids que són els més utilitzats.
  • La cel·lulosa: especialment utilitzat per a emplenar cambres d’aire en façanes. Se sol injectar a través de forats.

Aquests materials són reciclats i/o reciclables. A més, la majoria eviten la condensació i la floridura. Si necessites saber més informació sobre aquests materials, posa’t en contacte amb nosaltres i et donarem tots els detalls que necessitis per a la teva llar de Girona.