Si notes que la teva casa perd temperatura, o veus que pagues massa en les teves factures… potser necessites plantejar-te una solució ràpida i efectiva. Si vius a la província de Girona, et podem aconsellar perquè aconsegueixis de manera sostenible, solucionar el problema de la teva llar: Opta per l’aïllament tèrmic.

Un habitatge ben aïllat, pot oferir-te el confort tèrmic que cerques i millorar les condicions de vida en altres aspectes. Serà un lloc més agradable, amb factures reduïdes. Finalment també estaràs contribuint positivament al medi ambient ja que treballem amb materials reciclats i naturals com el paper de diari i la llana de roca. A més, reduiràs les emissions de CO₂ a l’ambient. Com veus, són tot avantatges!

Els passos a seguir serien els següents:

  1. Diagnòstic: El principal serà esbrinar si efectivament l’habitatge compta amb cambra d’aire. S’analitzaran els pilars, les bigues, els cants forjats i altres detalls constructius. Aquesta labor de realitza amb l’ajuda d’una cambra endoscòpica. Una vegada realitzat, es buscaran les solucions adequades amb l’aïllant indicat.
  2. Pressupost: Realitzem un pressupost gratuït una vegada que tinguem les mesures oportunes i l’adaptem a les teves necessitats.
  3. Aplicació: En un dia i sense obres, realitzarem l’aïllament. Es replantegen uns forats perquè el material es distribueixi per la cavitat. A través d’ells, s’insufla el material aïllant a l’interior de la cambra d’aire mitjançant una cambra pneumàtica. Finalment, només quedaria tapar i pintar.

Com has pogut comprovar, es tracta d’una solució senzilla i ràpida, en la qual en poc temps podràs gaudir d’una llar confortable i estalviaràs en les factures. Si necessites un assessorament personalitzat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres perquè t’ho expliquem amb major detall o solucionem qualsevol dels dubtes que tinguis sobre aquest procés. T’esperem!