Les humitats a l’interior dels habitatges és un problema que afecta moltes persones de Girona. Construccions mal condicionades han donat com a resultat la necessitat d’un aïllament natural urgent en moltes llars.

Les humitats poden introduir-se en un edifici provocant diferents problemes com a aparició de floridura, fongs, degradació dels materials, disminució de la protecció tèrmica… Si aquest problema dificulta el confort de la teva llar, no t’ho pensis més: Necessites millorar l’aïllament del teu habitatge per a aconseguir millorar també el confort tèrmic i reduir la factura de consum energètic.

Des de Massich et recomanem que acudeixis a nosaltres per a realitzar un diagnòstic amb el qual podrem determinar les causes i la solució més efectiva. Com hem comentat, l’essencial és realitzar una anàlisi exhaustiva de la situació. Tot i així, podem resumir alguns dels materials que aconsegueixen solucionar amb major efectivitat aquest problema:

La llana de roca: És obtinguda mitjançant l’escalfament de roques basàltiques volcàniques i mineral coc fins a aconseguir els 1500 graus centígrads. En aquesta mena d’aïllament el 95% de la matèria primera és natural.

Llana mineral: S’obté del mineral sílice, per tant és un material reciclable i respectuós amb li medi ambient que ens ofereix multitud de beneficis.

Aquests materials actuen com a barrera contra la humitat pel que és recomanable utilitzar-los en l’aïllament de les façanes en climes freds, humits o amb moltes precipitacions. A més, són incombustibles, pel seu origen inorgànic.

Si et sents identificat amb algun d’aquests problemes i creus necessari un diagnòstic del teu habitatge, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. Acudirem a la teva llar per a fer una anàlisi prèvia en el qual t’oferirem totes les possibles solucions sense cap mena de compromís. No ho pensis més, aposta per l’aïllament natural i pel confort de la teva casa, amb el temps ho agrairàs!