Quan parlem d’aïllament, ens referim a les diverses maneres que tenim d’acabar amb els problemes tèrmics o sonors de la teva llar. Si ens referim a la tècnica de l’aïllament insuflat, hem de tenir en compte per a què s’utilitza i com.

És una manera ràpida d’aïllar habitatges, podem fer-ho en menys de 24 hores amb resultats tèrmics i acústics de primera, sense molestes obres i sense perdre espai a casa. Trobem dues opcions diferents d’aplicar l’insuflat:

  • Insuflat en sostre: En aquest cas s’introdueix l’aïllament triat pneumàticament, creant d’aquesta manera un mantell continu. Se sol realitzar des de focus o registres i en cas que no es pugui, es realitzen petits forats per a la seva correcta distribució.
  • Insuflat en façana: Mitjançant aire a pressió, s’emplenen les cambres existents amb l’aïllament triat. D’aquesta manera es crea un mantell continu sense juntes en tota la cavitat el que no deixar circular els corrents d’aire. Aquest tipus d’insuflat es realitza en 1 dia.

Aquesta solució constructiva ha estat de la més estesa en els habitatges construïts des dels anys 1930 fins a actualitat, ja que permet solucions molt efectives de manera ràpida.

En definitiva, si busques un aïllament ràpid i eficient per a la teva llar o edifici, no dubtis a optar per aquesta solució que evitarà la lliure circulació d’aire, l’entrada de fred o calor cap a l’interior de l’habitatge i reduirà les perdudes energètiques. Posa’t en contacte amb nosaltres si necessites qualsevol assessorament personalitzat. Estarem encantats d’atendre’t per a trobar la millor solució al teu problema d’aïllament.