Si vius en un pis, segurament saps del que estem parlant. A més, ara que arriba la calor a Girona, obrim les finestres i comencem a escoltar la dutxa dels de baix, les converses, els roncs del de sobre…és llavors quan veritablement et planteges l’aïllament acústic de la teva llar.

Per a aconseguir resultats satisfactoris, hauràs d’adequar l’habitatge en funció del que més necessitis. Dels sons més molestos trobaràs: El trànsit del carrer, les converses dels veïns, les trepitjades, músiques i so de televisió o fins i tot les cisternes i canonades.

Cada edifici té unes característiques tècniques i constructives pel que des de Massich et recomanem que contactis amb nosaltres perquè analitzem el teu habitatge i busquem una solució comuna al problema.

Ens trobarem amb dos tipus de soroll: l’aeri i l’impacte-vibracions. Alguns d’ells podrem solucionar-los des de dins però altres hauran de ser minorats des de fora pels emissors de soroll.

Per a aïllar l’habitatge del soroll exterior:

  • És necessari canviar les finestres.
  • És recomanable emplenar la cambra d’aire per injecció amb escuma de poliuretà.
  • Realitzar un trasdosado a la paret per a acabar amb els sons del veí.
  • Adherir una banda eslastomérica per a acabar amb els sorolls de les baixants dels banys.
  • Col·locar panells absorbents, catifes o moquetes.

En aquest cas parlem d’habitatges edificats abans de 2006, anteriors a l’entrada en vigor del codi tècnic de l’edificació. I com sempre, us recordem que el millor és concertar una cita perquè puguem analitzar de primera mà les necessitats de la teva llar i oferir-te les solucions que millor s’adaptin als teus problemes i al teu pressupost.

T’esperem amb el millor aïllament natural, tèrmic i acústic per a aconseguir resultats eficients i sense oblidar respectar el medi ambient.