Si vius en un pis, segurament sàpigues del que estem parlant. A més, ara que arriba la calor a Sant Antoni de Calonge (Girona), obrim les finestres i comencem a escoltar la dutxa dels d’a baix, les converses… és llavors quan veritablement et planteges l’aïllament acústic de la teva llar.

Per aconseguir resultats satisfactoris, hauràs d’adequar l’habitatge en funció del que més necessitis. Dels sons més molests trobaràs: El tràfic del carrer, les converses dels veïns, les trepitjades, músiques i so de televisió o fins i tot les cisternes i canonades.

Cada edifici té unes característiques tècniques i constructives pel que des de Massich Girona et recomanem que contactis amb nosaltres perquè analitzem el teu habitatge i busquem una solució comuna al problema.

Ens trobarem amb dos tipus de soroll: l’aeri i l’impacte-vibracions. Alguns d’ells podrem solucionar-los des de dins però uns altres hauran de ser minorats des de fora pels emissors de soroll.

Per aïllar l’habitatge del soroll exterior:

  • És necessari canviar les finestres.
  • És recomanable emplenar la cambra d’aire per injecció amb escuma de poliuretà.
  • Realitzar un trasdosado a la paret per acabar amb els sons del veí.
  • Adherir una banda eslastomérica per acabar amb els sorolls de les baixants dels banys.
  • Col·locar panells absorbents, catifes o moquetes.

En aquest cas parlem d’habitatges edificats abans de 2006, anteriors a l’entrada en vigor del codi tècnic de l’edificació. I com sempre, us recordem que el millor és concertar una cita perquè puguem analitzar de primera mà les necessitats de la teva llar i oferir-te les solucions que millor s’adaptin als teus problemes i al teu pressupost.

T’esperem amb el millor aïllament natural, tèrmic i acústic per aconseguir resultats eficients i sense oblidar respectar el medi ambient.