Si pateixes problemes d’humitat en la teva llar, en els pròxims mesos començaràs a notar el difícil que es fa viure amb aquest problema a Girona. Quan s’introdueix en els edificis, pot acabar degradant els materials, provocant floridura, fongs, i disminuint la protecció tèrmica. Si vols aconseguir confort a la teva casa, et recomanem que contractis un bon aïllament que a més d’acabar amb aquesta molèstia, t’oferirà molts més avantatges.

Nosaltres treballem amb aïllants naturals per a oferir-te els millors resultats i aconseguir estalvi energètic, estalvi econòmic, sostenibilitat i protecció en la teva llar.

La llana de roca per exemple s’obté de l’escalfament de roques basàltiques volcàniques i mineral coc fins a aconseguir els 1500 graus centígrads. És un aïllament amb el qual treballem que permet crear una barrera contra la humitat. A més, és una solució hidròfuga, per la qual cosa evita filtracions.

Les llanes minerals són l’aïllament obtingut del mineral sílice; en el cas de la llana mineral, s’obté del reciclatge de vidre escalfant-lo fins a 1600 graus centígrads. Són una solució optima per als problemes d’humitat ja que no atrapen la humitat i en cas que continguin una quantitat mínima, és fàcil que s’evapori pel mateix material de manera ràpida. És també un material reciclable i respectuós amb el medi ambient.

Si necessites més informació o t’agradaria rebre un assessorament personalitzat de la teva llar o edifici, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. T’esperem per a conèixer-nos, estudiar el teu problema i oferir-te un pressupost sense cap compromís.